ДОБРОДОШЛИ !

Поштовани посетиоци, драги песници, добродошли у свет поезије! Жеља Удружења песника Србије *ПоезијаСрб* и портала ПоезијаСРБ (у коме су повезани сајтови поезија.срб ; www.poezijascg.com ; www.poezija.rs) је да поезију свих заинтересованих песника из Србије, Црне Горе и других Екс-Ју простора,  унесе у све домове и тако поетске вредности учини доступним.

У том смислу омогућићемо Вам да ако желите:

  • будете члан Удружења песника Србије *ПоезијаСРБ*, а самим тим и члан овог портала. Уколико желите да будете члан Удружења песника Србије *ПоезијаСРБ*, потребно је да прихватите СТАТУТ удружења, да попуните пријаву (при дну ове стране) и да након пријема од стране управног одбора у чланство уплатите чланарину (која је симболична и плаћа се у једнократно у износу од 1.000,00 динара и омогућује вам чланство за трогодишњи период почев од дана уплате чланарине). За објављивање на овом сајту потребно је да прихватите и  ПРАВИЛА ЗА ОБЈАВЉИВАЊЕ  КЊИЖЕВНИХ ОСТВАРЕЊА И ДРУГИХ САДРЖАЈА ПОРТАЛА ПоезијаСРБ*. Интересовање за за чланство у Удружењу песника Србије *ПоезијаСРБ* можете исказати на мејл pesnik@poezija.rs.
  • будете само регистровани члан на БЛОГУ (www.poezija.rs) и тако несметано објављујете своју поезију. Уколико сте заинтересовани само за РЕГИСТРАЦИЈУ на овом сајту, претходно прочитајте ПРАВИЛА ЗА ОБЈАВЉИВАЊЕ КЊИЖЕВНИХ ОСТВАРЕЊА И ДРУГИХ САДРЖАЈА САЈТА*. Ако прихватате правила, на дну ове странице имате упутство за РЕГИСТРАЦИЈУ НА ОВАЈ САЈТ ( www.poezija.rs ). 

Овај чланак прочитало је 6753. посетилаца сајта

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://poezija.rs/pesnici/about/

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.