ПРВА ВИРТУЕЛНА ПРОМОЦИЈА часописа ПоезијаСРБ број 14.

Погледајте песму Дејана Милошевића из Крушевца, која ће бити у финалном снимку Прве виртуелне промоције часописа ПоезијаСРБ број 14.

Овде ће се премијерно у суботу, 08.08.2020. године у 20:00 сати приказати ПРВА ВИРТУЕЛНА ПРОМОЦИЈА часописа ПоезијаСРБ број 14. у целокупном трајању од 2 сата и 6 мунута. Садржај је богат и разноврстан, има поезије, епитафа, афоризама, музике… Надам се да ћете уживати!

 

Поштовани посетиоци, драги песници,

У прилици сам да Вам најавим ПРВУ ВИРТУЕЛНУ ПРОМОЦИЈУ Часописа за поезију – ПоезијаСРБ број 14. који издаје Удружење песника Србије – ПоезијаСРБ са седиштем у Крушевцу. Од изласка првог броја часописа ПоезијаСРБ у марту 2014. године, све промиције су биле реалне, стварне, уживо! Песници су рецитовали, аплаудирали једно другом, а богами било је и пољубаца…Дакле ово је први пут, да неће бити пољубаца… Осим ако ову Виртуелну промоцију не гледа више песника заједно… Али и тад се мора држати дистанца, па би то био прекршај. Али зато ће бити рецитовања, а може бити и аплауза, онај коме су упућени чуће свакако…Зато Вас позивам да погледате ову ПРВУ виртуелну промоцију нашег часописа ПоезијаСРБ број 14., коју заказујем za 8 август 2020. године у 20:00 на сајту www.poezija.rs. Овога пута моћи ћете да видите и неке песме и песнике из дијаспоре, који би било тешко да доведемо у Крушевац на промоцију. А као бонус, у наставку ове најаве, погледајте песму ПОЗОВИ ИЛИ СВРАТИ коју казује председник оснивачке скупштине нашег удружења Мирослав Мића Живановић.


Ова песма биће и у финалном снимку који сам почео да режирам…
Уживајте!

Љубодраг Обрадовић, уредник сајта и часописа…

 

 

 

Овај чланак прочитало је 49. посетилаца сајта

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://poezija.rs/pesnici/caopis-poezijasrb/najava-prve-virtuelne-promocije-casopisa-poezijasrb-broj-14/

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.