NAĆI ĆU TE – Mladen Milutinović Djomla – © Pesme, Zaječar 2013


Mladen Milutinović Đomla. Rođen je u Zaječaru, 23. novembra 1989. godine. Poezijom i uopšte pisanjem počinje da se bavi početkom 2004. godine kada odlazi u Beograd i upisuje Železničku tehničku školu. U početku piše tekstove inspirisane pesmama metal i rok bendova. Medjutim, kroz srednju školu, i kasnije fakultet, prolazi kroz različite uspone i padove u ljubavi, što će kasnije dovesti do početka njegovog pisanja poezije inspirisane pesmom Ive Andrića „Žeđ“ 2010. godine. Od 2010. do 2013. piše 17 pesama, uglavnom ljubavne tematike, što najzad objedinjuje u knjigu pesama „Naći ću te“ krajem 2013. koja je u samo-izdanju autora videla svetlost dana na zvaničnoj internet stranici knjige. Trenutno studira Visoku železničku školu u Beogradu, piše svoj prvi roman, koji će biti izdat krajem sledeće godine, a pored poezije bavi se hip-hop muzikom i pisanjem tekstova za različite rok bendove njegovih prijatelja.

MLADEN MILUTINOVIĆ ĐOMLA – NAĆI ĆU TE © Pesme, Zaječar 2013.

Autor izdanja: Mladen Milutinović, Lektor: Filip Milosavljević, Dizajn: Mladen Milutinović, i dobri ljudi sa deviantart.com. Tom prilikom zahvalnost sledećim autorima čije su slike korišćene: zindy (korice), insaferablea, nemiti, poisoncupcakexp, Senko_Wakimarina, waltzing_mice, i parisforlovers.

Ovo je internet verzija knjige i besplatna je za preuzimanje.

Овај чланак прочитало је 425. посетилаца сајта

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://poezija.rs/pesnici/knjige-u-pdf-u-2/mladenmilutinovicjomla-mladen-milutinovic-domla-roden-je-u-zajecaru-23-novembra-1989-godine-poezijom-i-uopste-pisanjem-pocinje-da-se-bavi-pocetkom-2004-godine-kada-odlazi-u-beograd-i-upisu/

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.