Promocija zbornika *PIJEMO ŽIVOT I JA* u Centru za kulturu Brus

U Centru za kulturu Brus 08.05.2015. u 20:00 časova održana je promocija izdavaštva Udruženja pesnika Srbije – PoezijaSRB sa sedištem u Kruševcu.

Na promociji su posebno predstavljeni zbornici poezije *ZAGONETKA DRAINAC* i PIJEMO ŽIVOT I JA*. Svoje stihove iz pomenutih zbornika govorili su pesnici Udruženja pesnika Srbije – PoezijaSRB: Ljubodrag Obradović, Svetlana Djurdjević, Miroslav Mića Živanović, Saša Miletić, Goran Minić i Dalibor Djokić. Da boemska poezija zamiriše na muziku postarali su se učenici Srednje muzičke škole *Stevan Hristić* iz Kruševca, odeljenje u Brusu.

Hol Centra za kulturu u Brusu, koji se za ovu priliku transformisao u boemski kutak, bio je ispunjen do poslednjeg mesta. Promociju je otvorila direktorka Centra za kulturu Brus Smiljana Aleksić, kojoj je Udruženje pesnika Srbije – PoezijaSRB sa sedištem u Kruševcu poklonilo desetak knjiga iz svoje produkcije.

Овај чланак прочитало је 72. посетилаца сајта

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://poezija.rs/pesnici/susreti-pesnika/promocija-zbornika-pijemo-zivot-i-ja-u-centru-za-kulturu-brus/

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.