Број 1 – ЧАСОПИС ЗА ПОЕЗИЈУ – ПоезијаСРБ

Poštovani pesnici, imam za Vas važnu i lepu vest! U februaru 2014 godine izaći će prvi broj *Часописа за поезију – ПоезијаСРБ* u izdanju Udruženja pesnika Srbije – PoezijaSRB iz Kruševca. Časopis je posvećen isključivo poeziji i u njemu će se objavljivati pored same poezije i književni prikazi i kritike knjiga objavljenih na srpskom i njemu srodnim jezicima, kao i teoretski radovi o smislu i suštini poezije, pravcima razvoja i sl.


Radna verzija naslovne strane časopisa

Do izlaska No 1 časopisa radićemo na tehničkim i organizacionim pripremama, prijemu poezije i članaka o poeziji i naravno uredjivanju časopisa. Za objavljivanje poezije i ostalih priloga u ovom časopisu ne plaća se autorski honorar i slanjem svojih radova na mejl pesnik@poezija.rs Vi to prihvatate. Časopis će se objavljivati u papirnom izdanju za pretplatnike i u pdf-u na oficijelnom sajtu ПоезијаСРБ Udruženja pesnika Srbije – PoezijaSRB, gde se može besplatno preuzeti…

Svi zainteresovani se mogu prijaviti za rad u redakciji, naravno opet bez honorara i ja ću Vas, kad za to dodje vreme, obavestiti o sastavu redakcije… Za sada u radu mi pomažu Lepa Simić, Svetlana Djurdjević, Mića Živanović, Zora Mitrović i Jelena Ivanović – dizajn.

Dobrodošli u svet poezije!!!
Ljubodrag Obradović

Urednik časopisa

 

Овај чланак прочитало је 118. посетилаца сајта

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://poezija.rs/pesnici/uncategorized/broj-1-casopis-za-poeziju-poezijasrb/

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.