Како објавити свој рад у часопису ПоезијаСРБ?

Kako objaviti svoj rad u časopisu PoezijaSRB?

Поштовани песници, у марту 2014-те године изашао је први број *Часописа за поезију – ПоезијаСРБ* у издању Удружења песника Србије – ПоезијаСРБ из Крушевца. До сада су објављена 10 бројева. Часопис ће излазити и убудуће, засада два пута годишње. Наредни број 11/12 изаћи ће у току 2019. године.


Насловна страна Часописа за поезију ПоезијаСРБ број 1

Часопис је посвећен поезији и у њему ће се објављивати поред саме поезије и књижевни прикази и критике књига поезије објављених на српском и њему сродним језицима, као и теоретски радови о смислу и суштини поезије, правцима развоја и сл. Пре него што пожелите да се и Ваша поезија или натписи о поезији нађу у часопису, прочитајте ПРАВИЛА за објављивање Удружења песника Србије – ПоезијаСРБ са седиштем у Крушевцу и ако сте са истима сагласни доставите нам свој рад.

За објављивање поезије и осталих прилога у овом часопису не плаћа се ауторски хонорар и слањем својих радова на мејл: pesnik@poezija.rs Ви то прихватате.
Ауторски хонорар за објављивање у часопису нисмо у ситауацији да платимо! Ако сте са тим сагласни пошаљите нам своју поезију за наредни број часописа ПоезијаСРБ на мејл: poezijasrb@poezija.rs у wordu или odt формату на ћирилици уз једну Вашу фотографију. Задржавамо право да уредник часописа одабере песме које ће бити објављене у часопису. Сваки песник чија се поезија објави у Часопису за поезију ПоезијаСРБ може бесплатно преузети електронску верзију часописа у пдф-у са следећег линка ПоезијаСРБ.
Добродошли у свет поезије!!!

 

Овај чланак прочитало је 541. посетилаца сајта

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://poezija.rs/pesnici/caopis-poezijasrb/kako-objaviti-svoj-rad-u-casopisu-poezijasrb/

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.