ПЕСНИЧКА СУСРЕТАЊА У ПОЗОРИШТУ – 30. 1.2024.

У Крушевачком позоришту је 29. 1.2024. године, одржана традиционална манифестација ПЕСНИЧКА СУСРЕТАЊА ПоезијаСРБ на којој смо отпочели програме у новој 2024. години и најавили манифестацију ЉУБАВ И ВИНО 2024, која ће се одржати 14.2.2024. у Биоскопу Крушевац у 13:00 часова. Програм су осмислили Љубодраг Обрадовић и Светлана Ђурђевић, која га је и водила.

У програму су своју поезију су говорили и учествовали: Латинка Ђорђевић, Љиљана Тамбурић, Снежана Поповић, Слађана Бундало, Даница Рајковић, Даница Гвозденовић, Живота Трифуновић, Надежда Гајић, Милосав Ђукић Ђука, Милош Ристић, Боривоје Бора Видојковић, Бранко Ћировић Ћиро, Мирослав Глигоријевић Миган, Мирослав Кркић, Братислав Спасојевић Бата, Мирослава Смиљанић, Живојин Манојловић, Олга Раденковић, Љубиша Шапоњић, Слободан Милојевић, Живорад Милановић Маки, Светлана Ђурђевић и Љубодраг Обрадовић. У музичком делу програма наступио је Љубиша Боровац Боки из Сталаћа. Фотографије су снимили Живојин Манојловић и Ђурђија Обрадовић, а видео Славиша Паунковић и Љубодраг Обрадовић.


 

 

Овај чланак прочитало је 60. посетилаца сајта

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://poezija.rs/pesnici/pesnicka-susretanja/pesnicka-susretanja-u-pozoristu-30-1-2024/

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.