ЉУБАВ И ВИНО – ВЕЧИТА ИНСПИРАЦИЈА – 2016

Слике на Фејсу

Povodom Dana zaljubljenih i Svetog Trifuna, Udruženje pesnika Srbije – PoezijaSRB u saradnji sa Ateljeom galerije MAKY iz Kruševca i Kulturnim centrom Kruševac organizovao je 13.02.2016. godine u 18:00 sati u Beloj sali KCK poetsko-muzički program pod nazivom: LJUBAV I VINO – VEČITA INSPIRACIJA 2016.

Tom prilikom dodeljene su nagrade po konkursu raspisanom na temu LJUBAVI I VINA po kategorijama:

  • učenici osnovnih škola,
  • učenici srednjih škola,
  • studenti i
  • odrasli pesnici iz zemlje i inostranstva

Na konkursu je učestvovalo 66 pesnika sa preko 100 pesama koje su pristigle iz Švedske, Austrije, Srbije, Republike Srpske, Makedonije, Hrvatske, odnosno gradova: Stokholma, Beča, Beograda, Niša, Novog Sada, Skoplja, Štipa, Strumice, Banja Luke, Bjeljine, Vršca, Smedereva, Brusa, Soko Banje, Ćuprije, Paraćina, Velike Plane, Požarevca, Zadra, Slavonskog Broda, Supetra na Braču i drugih gradova…

Program je vodila i uredila (zajedno sa Ljubom Obradovićem i Mićom Živanovićem) Jelena Djordjević – organizator u KCK , a muzikom su poetski program oplemenili: Vule Radmanovac, Mića Živanović, Jelena Trifunović i Gradimir Karajović.

Dodeli nagrada od prvonagradjenih prisustvovali su Borisav Bora Blagojević, pesnik iz Ćuprije i Ana Babić učenica Kruševačke gimnazije, a od drugonagradjenih Suzana Ševo, student Filozovskog fakulteta Beograd. Nagrade su obezbedili Kulturni centar Kruševac, Art klub SPS-a Kruševac i Udruženje pesnika Srbije.

Слике на Фејсу

 

 

 

Овај чланак прочитало је 123. посетилаца сајта

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://poezija.rs/pesnici/susreti-pesnika/ljubav-i-vino-vecita-inspiracija-2016/

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.