Програм поводом дана старих у Герантолошком центру Крушевац – 05.11.2015.

Више слика на Фејсбуку

Чланови Удружења песника Србије – ПоезијаСРБ са седиштем у Крушевцу, песници: Латинка Ђорђевић из Цириха – Швајцарска, Љубодраг Обрадовић, Светлана Ђурђевић и Даница Рајковић из Крушевца су казивањем своје поезије и ове године подржали Културни центар Крушевац и установу Герантолошки центар Крушевац у реалазицији пригодног програма поводом Дана старих. Песникиња Латинка Ђорђевић је после програма најстаријим и најмлађим посетиоцима поклонила своје књиге.

 У програму, који је изведен поводом обележавања Међународног дана старих у месецу октобру, учествовале су школе и секције Културног центра Крушевац, које традиционално са својим сарадницима обилазе установу Геронтолошки центар Крушевац. Тако је и 05.11.2015. године у сарадњи са Црвеним Крстом из Крушевца, Основном школом Јован Поповић из Крушевца и Удружењем песника Србије – ПоезијаСрб са седиштем у Крушевцу изведен пригодан културно-уметнички програм и старима уручени пригодни поклони. Програм је осмислила уредница КЦК Слађана Обрадовић.


Латинка Ђорђевић је после програма најстаријим и најмлађим
посетиоцима поклонила своје књиге


Песници: Љубодраг Обрадовић, Даница Рајковић, Светлана Ђурђевић и Латинка Ђорђевић 


Најмлаћи учесници из школе Јован Поповић из Крушевца


Слађана Обрадовић  – Уредник КЦК (прва са лева) је осмислила и уредила програмВише слика на Фејсбуку

Овај чланак прочитало је 29. посетилаца сајта

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://poezija.rs/pesnici/uncategorized/program-povodom-dana-starih-u-gerantoloskom-centru-krusevac-05-11-2015/

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.